SKAPA ETT EVENEMANG UTÖVER DET VANLIGA

Att beställa ett vanligt standardtält från oss är ett alternativ, men det finns fler möjligheter än så. Sedan starten 1983 har vi samlat på oss stor erfarenhet kring små och stora arrangemang och kan idag erbjuda helhetslösningar åt våra kunder.

Berätta för oss om din vision och låt FRANS AUGUST vara den samarbetspartner som överraskar med unika lösningar som är utöver det vanliga – billigare och mer attraktivt än vad du trodde var möjligt. Det finns en trygghet i att endast behöva vända sig till en enda leverantör. Du slipper helt enkelt att ha flera olika kontaktpersoner och därmed undviks små och stora missförstånd. Färre aktörer leder till enklare och smidigare logistik.

Vi på FRANS AUGUST kan bland annat erbjuda att allokera säljare som erbjuder era utställare extra tillbehör till sina monterplatser – rörande möblemang, dekor, kontorsutrustning eller enkla tillbehör som färdigbryggt kaffe. Denna tjänst skapar mervärden för alla inblandade och är kostnadsfri.


Låt oss skräddarsy ditt evenemang

Inga fält hittades.Fredrik Scharp
FRANS AUGUST har under de senaste åren levererat många fina och kreativa tältlösningar till oss. Alltid på utsatt tid med perfekt kvalitet på produkter och service

Fredrik Scharp Münchenbryggeriet Event & Konferens

Rici Simic
Vi använder oss av FRANS AUGUST för att höja och säkerställa kvalitén i våra arrangemang. Det är alltid ett nöje att få samarbeta och utveckla verksamheten tillsammans med ett proffsigt och kreativt Frans August.

Rici Simic AIK Fotboll Ungdom

Niclas Rahm
FRANS AUGUST har under alla de år jag jobbat med dem levererat unika lösningar och hög service. Jag kan verkligen rekommendera Frans August utifrån min erfarenhet.

Niclas Rahm Hansen

Eric Hising
Tält, toaletter, läktare eller HORECA – FRANS AUGUST är mitt förstahandsval. Leveranser är alltid i tid och man får grym projektledning som gör att jag som producent kan slappna av. Att allt även är snyggt och rent är en självklarhet.

Eric Hising Nine Yards AB

Dan Epel
 En pålitlig leverantör är A och O. Förutom de klockrena leveranserna, gör FRANS AUGUST alltid sitt yttersta för att lösa eventuella utmaningar som ett projekt kan stöta på. FA är en viktig spelare för oss när vi producerar våra events.
Dan Epel Creative Meetings

Henrik Jansson
FA är en av våra officiella leverantörer. De levererar kreativa och professionella lösningar till bl.a ett av världens största havskappsseglingsevent: ÅF Offshore Race. Flexibla lösningar, bra input och väl planerad riggning, bidrar till att stärka upplevelsen för våra besökare, deltagare och sponsorer.

Henrik Jansson Kungliga Svenska Segel Sällskapet

Jonas Skarbrandt
Vi som bryggeri håller i ett stort antal festivaler och events varje år och är beroende av pålitliga och flexibla uthyrare. Att ha en personlig projektledare som hanterar allt från byggnationer, logistik- och fakturafrågor är en stor trygghet. FA uppfyller helt enkelt våra krav, men kommer också med snabba lösningar när det krävs.
Jonas Skarbrandt Kopparbergs Bryggeri AB

Christian Gerdes
FRANS AUGUST styrka ligger i att hitta flexibla lösningar. Det är den leverantör som faktiskt lyckats tillfredsställa de flesta av våra galna idéer, och då vi är en väldigt stor volontärorganisation testar vi nog både deras tålamod och styrkor till gränserna varje år. Ytterligare ett stort plus är att personalen alltid är trevlig och tillmötesgående.
Christian Gerdes Stockholm Pride

Göran Bengtsson
Yokohama Scandinavia har använt FRANS AUGUST och deras agentur MASTERTENT vid mobila arrangemang och då speciellt under bilsporttävlingar runt om i Sverige. Det är viktigt att varje gång vi skall synas att snabbtälten fungerar och ger ett proffsigt intryck – det gör MASTERTENT!
Göran Bengtsson Yokohama Scandinavia AB