Det är mycket att tänka på när det är dags för ett evenemang. För många är det årets stora händelse och självklart har du många funderingar och frågor. Vi på Frans August har varit med länge och har därför samlat på oss mycket erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Nedanför hittar du några av de vanligaste frågorna våra kunder har. Har du andra funderingar, tveka inte att höra av dig vi formuläret till höger eller slå en signal till oss.

FAQs

Ljusslingor räcker som grundbelysning i större tält men du kan behöva komplettera med mer riktade ljuskällor om du önskar belysa exempelvis honnörsbord, scen, danshörna, bar, buffé. Vi har fler olika ljusalternativ som du kan välja.


Framför allt slipper du att ha flera olika leverantörer till ett evenemang och därmed undviks missförstånd som lätt uppkommer när man har för många kontaktpersoner att hålla reda på. Färre aktörer leder till enklare och smidigare flöde samt logistik. Eftersom Frans August redan är på plats och monterar eran tältlösning kan vi enkelt även leverera och placera ut möbler när vi är klara . Detta blir i slutändan billigare eftersom du bland annat sparar in på extra transportkostnader. Vi kan till och med möblera och dekorera åt er – en tjänst som ingen annan tältleverantör kan erbjuda.


Därför att det är du som bokare och/eller arrangör som är ytterst ansvarig för att den utrustning du bokar/använder är säkerhetstestad eller har certifiering som krävs oaktat om du nyttjat en underleverantör. Större byggnationer såsom evenemangshallar går dessutom under Boverkets regelverk. Frans August lägger stor vikt vid säkerheten kring etableringsfasen och tummar aldrig på rätt förankring beroende på tältets storlek och underlag. Våra tältdukar och profiler är certifierade enligt SP och TUV som är de två säkerhetsnormerna som används inom EU. Tyvärr arbetar inte alla i vår bransch med uppdaterade certifieringar eftersom testerna måste bekostas av tältuthyraren själv. Använd en leverantör som tar säkerhet på allvar.


Absolut, man kan ha transparenta väggar eller transparent tak. Vill du lyfta upplevelsen ytterligare så kan vår dekoransvarig ge förslag på tyger, slöjor, väggar med tryck och allt annat man kan göra för att få sitt tält precis som man vill.


Vi har vissa tält som det går att grilla under, men vill ni ha speciella tält för detta så har vi lösningar som är lätta att fälla upp och ner och som är som anpassade för matlagning. Dessa tält kan dockas ihop med andra tält och byggnader.


Ni behöver absolut inte frysa. Genom att installera antingen gasolvärmare eller dieselvärmare kan vi garantera en medeltemperatur på 20 grader oavsett utomhustemperatur.


Ja, du kan både hyra och köpa våra produkter. Kontakta oss och berätta vilken produkt du är intresserad av så ger vi dig priser och produktinformation.


Det är bra om markförhållanden är så jämna som möjligt, men detta är inget krav då vi på FRANS AUGUST är vana att lösa alla utmaningar. Vi skickar gärna ut en byggledare som inspekterar platsen om du är osäker på den tänkta platsen.


Eftersom FRANS AUGUST innehar agenturen för tyska Losberger (världens största tältuthyrare) kan vi därför erbjuda obegränsade möjligheter. Vi kan med andra ord leverera nästintill hur stora tält som helst – även tvåvåningstält.


Ja, vi levererar tält både till privatpersoner och större evenemang över hela Sverige.


Javisst, FRANS AUGUST är en helhetsleverantör som gärna skräddarsyr lösningar till kunder. Vi erbjuder bland annat inredning, porslin och eventpersonal.


Ställ en egen fråga här:

Fields marked with a * are required.