OM FRANS AUGUST

Vi älskar vårt jobb. Anledningen till detta är därför att vi får vara med och förvekliga våra kunders viktigaste stunder när det kommer till evenemang och happenings.

Vi anser att du som arrangör har rätt till en flexibel partner som kan erbjuda och leverera det där lilla extra – Frans August är den samarbetspartnern.

Vår ambition är att alltid göra det där lilla extra för dig som kund. Det är viktigt att våra kunder är trygga och litar på vi levererar. Och Frans August levererar alltid, oavsett om det är till ett stort företagsevenemang eller en mindre privat tillställning – vi ser till att skapa en unik upplevelse för just dig.

– 1990 grundas företaget och det första partytältet köps in från Losberger och används för en privat fest. Med Losberger har vi sedan dess ett gott samarbete. 2010 fyllde vi alltså 20 år!

– 1991 och framåt. Ett otal arrangemang genomförs. Några exempel: Tjejtrampet på Gärdet ett antal år, Julbord på Hasselbackens terrass 30 meter upp i luften, Kungaparets 25 årsjubileum på Drottningholm, Regeringens tack till OS-deltagarna, UD:s innergård för stora mottagningar . Insläppstält vid Nobelfestligheterna i Stadshuset, Fredskonferenser på Norra Latin, Ambassadörsmiddagarna på Haga Slott, Golf på Stockholm Ström med Annika Sörenstam, Bilfri Stad på Götgatan, Bröllopsarrangemang och privata fester i samarbete med Stockholms bästa Cateringföretag och Eventarrangörer.

– 1993 sätter vi Sveriges första kupoltält till SAAB som skall lansera SAAB-serien 900 för journalister från hela världen. Det verkar längesedan.

– 1999 köper vi en fastighet om totalt 1 500 kvm i Västberga strax utanför Stockholm City

– 2004 nya delägare tillkommer. Tält har blivit dyrt. Nu kostar ett bra tält om 54 kvm över 75 000:-

– 2005 utökade företaget sin produktportfölj med det Italienska Zingerlemetals snabbtält produkt Mastertent. I samband med det startar också Frans August en säljavdelning som enbart skall arbeta för försäljning av Losbergers evenemangshallar och partytält samt Zingerlemetals snabbtält Mastertent. För det rekryterades Andreas Bryvall från Swedish Match som delägare och partner.

– 2006 ökade antalet anställda året runt till 10 stycken från att ha varit två fram till ägarbytet 2004. Vi genomförde vår första egna Home Show på Solvalla där vi ställde ut över 1200 kvm tält under tre dagar.

– 2007 var Frans August Tält med och byggde den internationella utställningsmontern på mässan Showman´s Show i England tillsammans med vår partner Losberger.

– 2008 köpte Frans August Allvita Evenemangshallar för att bredda sitt produktutbud. Samma år fick vår partner Losberger avtalet att leverera 125 000 kvm tält till OS i Peking vilket var en seger för oss alla som jobbar världen över.

– 2009 efter 10 år i vår fastighet i Västberga har vi växt ur lokalerna och flyttar till större lokaler i Eriksbergs Industriområde.

Bara bra är inte tillräckligt

Som leverantör av tält och evenemangshallar skall vi tillgodose kundens behov och tillsammans se till att ta fram den bästa lösningen gällande kvalitet och service samt att ge den trygghet som krävs. Vi vill tillsammans med våra kunder skapa en förstklassig lösning.


HÖR AV DIG TILL OSS I DAG

Fields marked with a * are required.

Vi är Frans August

Tomas Lindgren
Försäljning/PartnerBilly Hamrén
Driftansvarig/PartnerAlgot Israelsson
Lageransvarig

Ranjan Santhiyogu
Logistik/ProduktionKonstantin Vasilkovs
Montageledare